top of page
  • Foto van schrijverJeroen Frissen

Circusvis zoekt versterking

Er ligt belangrijk werk in wonen en wijken. Urgenter dan nu wordt het niet. Interessanter en leuker ook niet.Leuk dat we je interesse hebben gewekt. We zoeken versterking. Voordat je reageert vertellen we graag wat meer over onszelf.

 

Circusvis is in 2018 door Derk Windhausen, Maarten Pel en Jeroen Frissen gestart met als ambitie om de maatschappelijke waarde van corporaties te vergroten.

Nu zijn we een collectief van 7 senior-adviseurs, die ook voor hun tijd bij Circusvis al een volkshuisvestelijke stempel hebben gezet.

 

Inmiddels werken we meestal voor corporaties en gemeenten, bijna altijd op strategisch niveau. Dat doen we met veel energie en creativiteit, vanuit een gedegen kennis van de volkshuisvesting en altijd vanuit de overtuiging dat ons werk moet bijdragen aan een eerlijke stad. We doen onderzoek, bijvoorbeeld naar de veerkracht van wijken. We dragen bij aan evaluaties, bijvoorbeeld die van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid. We werken van Groningen tot Maastricht en van Oldenzaal tot Vlaardingen aan woonvisies, koersplannen en prestatieafspraken, aan portefeuillesturing, financieel beleid, huurbeleid en woonruimteverdeling.

 

We worden meestal gevraagd voor complexe vraagstukken. Daarbij zijn we de vertrouwde adviseur van bestuurders en weten dat te verbinden met de wereld van de bewoners, professionals en andere organisaties. We schrijven net zo makkelijk een inspirerende visie als dat we inspireren met lezingen en in werkateliers.

 

Onze opdrachtgevers typeren ons als deskundig, sympathiek, eigenwijs en volkshuisvestelijk gedreven. Wij vinden zelf ook wat en dat wordt gewaardeerd. Daarbij bevinden we ons als begeleider en adviseur over het algemeen aan de zijde van de samenleving. We zijn niet bang om gebaande paden te verlaten en zaken die vanzelfsprekend lijken scherp ter discussie te stellen. Dat vraagt om kennis maar ook om de kunst van procesbegeleiding. Dat moet je leuk vinden.

 

O ja. Ondernemerschap en vrijheid zit in ons DNA. Dat vertaalt zich ook in de manier waarop we georganiseerd zijn. De adviseurs van Circusvis zijn verbonden op inhoud en cultuur, maar economisch zelfstandig. Als je een gespreid bed, met functieprofielen, een verzekerd inkomen en een vaste werkplek zoekt, dan is Circusvis niet jouw plek. Als je autonomie zoekt, weet wat kwaliteit is, in staat bent te inspireren en samen te werken in een team met gedreven adviseurs, laat het ons dan weten via info@circusvis.nl.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page